Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Η Επιστροφή.

Τι τίτλος για δημοσίευση. Αλλά αποφάσισα να επανέλθω στο αγαπητό μπλογκίδιο που τόσο βάναυσα παράτησα. Πω. Πως τα λέω! Τέλειωσα με τις Πανελλήνιες -ναι, τόσο καιρό έχω να γράψω- και βγήκαν και τα αποτελέσματα τα οποία δεν είχαν καμία σχέση μ'αυτά που περίμενα. Πάλι καλά ήταν ευχάριστη η έκπληξη. Οπότε όλα μια χαρά. Γύρισα από 7ήμερο στη Σαντορίνη και σε 5 μέρες φεύγω για 2,5 βδομάδες στην Αγγλία. Δηλαδή τι άλλο θέλω? Αλλά θαρρώ δε σας νοιάζει πράμα απ' όλ' αυτά? Δε σας νοιάζει βεβαίως. Ευχαριστώ όλους όσους δεν έφυγαν και όλους τους καινούργιους που τους καλωσορίζω και υπόσχομαι να προσπαθήσω να μη το εγκαταλείψω τόσο εύκολα αυτή τη φορά. Και αυτά νομίζω. Ας σας κάνω μια λίστα με τις ταινίες που είδα? Θα σας κάνω γιατί είμαι και πολύ καλός άνθρωπος. Καλά έχουν μια συνοχή όλα τα παραπάνω.. άλλο πράμα! Λοιπόν αρχίζω. Θα συνεχίσω από Butch Cassidy και μετά γιατί εκεί είχα φτάσει. Ας δούμε.


 1. Scott Pilgrim vs. The World
 2. The Shawshank Redemption
 3. Paranormal Activity
 4. The Sting
 5. Psycho
 6. Trois Couleurs: Bleu
 7. Casablanca
 8. E.T.
 9. Star Wars: Episode IV - A New Hope
 10. The Birds
 11. Aristocats
 12. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
 13. Attenberg
 14. Insidious
 15. Super 8
 16. Shutter Island
 17. The Shining
 18. Annie Hall
 19. A Fish Called Wanda
 20. Vicky Cristina Barcelona
 21. Eraserhead
 22. Volver
 23. The Outsiders
 24. Something's Gotta Give
 25. Spider-Man
 26. Spider-Man 2
 27. Adaptation.
 28. Manhattan
 29. Somewhere
 30. Fight Club
 31. American Beauty
 32. The King's Speech
 33. Kramer vs. Kramer
 34. Taxi Driver
 35. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Πω. Μόνο 34 ταινίες σε 2 μήνες? Γιατί ουσιαστικά αυτές είναι από 23 Ιουνίου και μετά. Απογοητεύτηκα τώρα. Τέλος πάντων. Ήταν αρκετές πολύ καλές. Αύριο που θα χω χρόνο και ελπίζω και διάθεση θα σας πω και άποψη για μερικές. Άντε. Καλώς ήρθα.1 σχόλιο:

 1. Καλως σε βρήκαμε! Χαίρομαι που ήταν ευχάριστη έκπληξη τα αποτελέσματα και σου εύχομαι να βρεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ως φοιτητής!!(χωρίς ειρωνεία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή