Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η Επιστροφή.

Τι τίτλος για δημοσίευση. Αλλά αποφάσισα να επανέλθω στο αγαπητό μπλογκίδιο που τόσο βάναυσα παράτησα. Πω. Πως τα λέω! Τέλειωσα με τις Πανελλήνιες -ναι, τόσο καιρό έχω να γράψω- και βγήκαν και τα αποτελέσματα τα οποία δεν είχαν καμία σχέση μ'αυτά που περίμενα. Πάλι καλά ήταν ευχάριστη η έκπληξη. Οπότε όλα μια χαρά. Γύρισα από 7ήμερο στη Σαντορίνη και σε 5 μέρες φεύγω για 2,5 βδομάδες στην Αγγλία. Δηλαδή τι άλλο θέλω? Αλλά θαρρώ δε σας νοιάζει πράμα απ' όλ' αυτά? Δε σας νοιάζει βεβαίως. Ευχαριστώ όλους όσους δεν έφυγαν και όλους τους καινούργιους που τους καλωσορίζω και υπόσχομαι να προσπαθήσω να μη το εγκαταλείψω τόσο εύκολα αυτή τη φορά. Και αυτά νομίζω. Ας σας κάνω μια λίστα με τις ταινίες που είδα? Θα σας κάνω γιατί είμαι και πολύ καλός άνθρωπος. Καλά έχουν μια συνοχή όλα τα παραπάνω.. άλλο πράμα! Λοιπόν αρχίζω. Θα συνεχίσω από Butch Cassidy και μετά γιατί εκεί είχα φτάσει. Ας δούμε.


  1. Scott Pilgrim vs. The World
  2. The Shawshank Redemption
  3. Paranormal Activity
  4. The Sting
  5. Psycho
  6. Trois Couleurs: Bleu
  7. Casablanca
  8. E.T.
  9. Star Wars: Episode IV - A New Hope
  10. The Birds
  11. Aristocats
  12. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back
  13. Attenberg
  14. Insidious
  15. Super 8
  16. Shutter Island
  17. The Shining
  18. Annie Hall
  19. A Fish Called Wanda
  20. Vicky Cristina Barcelona
  21. Eraserhead
  22. Volver
  23. The Outsiders
  24. Something's Gotta Give
  25. Spider-Man
  26. Spider-Man 2
  27. Adaptation.
  28. Manhattan
  29. Somewhere
  30. Fight Club
  31. American Beauty
  32. The King's Speech
  33. Kramer vs. Kramer
  34. Taxi Driver
  35. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Πω. Μόνο 34 ταινίες σε 2 μήνες? Γιατί ουσιαστικά αυτές είναι από 23 Ιουνίου και μετά. Απογοητεύτηκα τώρα. Τέλος πάντων. Ήταν αρκετές πολύ καλές. Αύριο που θα χω χρόνο και ελπίζω και διάθεση θα σας πω και άποψη για μερικές. Άντε. Καλώς ήρθα.



1 σχόλιο:

  1. Καλως σε βρήκαμε! Χαίρομαι που ήταν ευχάριστη έκπληξη τα αποτελέσματα και σου εύχομαι να βρεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ως φοιτητής!!(χωρίς ειρωνεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή